SCHOLEN / WERKGEVERS

Het meedoen aan wedstrijden biedt leerlingen een podium en de kans om uit blinken binnen hun vakgebied. Tijdens wedstrijden moeten de deelnemers in een bepaalde tijd een opdracht uitvoeren waarop ze worden beoordeeld. Leerlingen worden uitgedaagd en dan wordt zichtbaar hoe het is gesteld met kwaliteiten als vooruitdenken, praktijkproblemen oplossen en omgaan met tijdsdruk. De ultieme uitdaging voor een leerling om te laten zien wat hij of zij kan. Bovendien is het een ervaring die later altijd van pas komt.

Als school of werkgever hoop je natuurlijk dat je leerling als beste uit de bus komt. Dat is niet alleen een leuke opsteker voor de leerling zelf, maar ook een mooie reclame voor de opleiders! Kennis bijbrengen, liefde voor het vak, inzet en creativiteit. Dat is waar het om gaat tijdens wedstrijden.  

Promotiemateriaal
Om deelname aan wedstrijden te promoten onder uw leerlingen kunt u onderstaande communicatiematerialen downloaden. Naast het logo van BakkersLeague zijn er diverse posters en flyers beschikbaar die u na het downloaden kunt (laten) printen en ophangen in een ruimte waar uw leerlingen het zien.

DOWNLOADS

Onderwerp Bestand
BakkersLeague BakkersLeague logo.jpg
Flyer BakkersLeague flyer A5 Bakkersleague_c.pdf
Poster BakkersLeague A2-formaat poster A2 Bakkersleague_ac.pdf
Poster BakkersLeague A3-formaat poster A3 Bakkersleague_ac.pdf

CONTACT

BakkersLeague
p/a Postbus 332
2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl
Nieuwsbrief

BAKKERSLEAGUE WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Sociaal fonds bakkersbedrijf
Sponsor stichting jeugdvakwedstrijden
Sponsor gouden gard
Sponsor bakkersvakwedstrijden
Sponsor team boulangerie
Sponsor nederlandspatisserie team
Sponsor meester titel
Copyright BakkersLeague 2015